Βρείτε μας στο Facebook

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι χρήσης της ηλεκτρονικής σελίδας  www.adamsart.gr

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι παρακάτω όροι εφαρμόζονται σε κάθε χρήση και συναλλαγή με την ηλεκτρονική σελίδα adamsart.gr. Η πλοήγησή σας καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την ηλεκτρονική σελίδα σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς, σε διαφορετική περίπτωση οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της adamsart.gr

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας.

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στην ηλεκτρονική σελίδα.

 

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το συνολικό περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τρίτων. Τα περιεχόμενα αυτής της Ιστοσελίδας δεν μπορούν να αντιγραφούν, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση, με κάθε επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, και συνεπώς δεν μπορούν να αντιγραφούν περαιτέρω ή να αναπαραχθούν με οιονδήποτε τρόπο.

 

3. ΣΗΜΑΤΑ

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, οι ονομασίες προϊόντων, ανεξαρτήτως του εάν εμφανίζονται με κοινά γράμματα ή σύμβολα ή απεικονίσεις, αποτελούν σήματα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ή τρίτων, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η χρήση και/ή παραποίηση των σημάτων αυτών απαγορεύεται ρητά και αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας περί Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, περί Σημάτων, περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού κλπ.

 

4. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η adamsart.gr δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Έτσι, για κάποια προϊόντα που εξαντλούνται κατά την συνήθη συναλλακτική ροή, αναρτάται η ευκρινής σήμανση «Προσωρινή Έλλειψη Αποθέματος». Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα (χωρίς σήμανση) είναι κατά κανόνα ετοιμοπαράδοτα.

 

Εντούτοις, σημειώνεται ρητά ότι παρόλη την συχνή ενημέρωση του αποθέματος, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένα προϊόν να έχει εξαντληθεί πριν προλάβει να ενημερωθεί η ηλεκτρονική προβολή του. Σε αυτήν την περίπτωση, η adamsart.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει για τον χρόνο παράδοσης και εσείς έχετε το δικαίωμα να προχωρήσετε ή να ακυρώσετε την αγορά σας.

 

5. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ – (Ισχύει μόνο για παραγγελίες μέχρι 3kg):  Πληρωμή του τιμήματος κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας. Κόστος αποστολής με αντικαταβολή 6,50 ευρώ. Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την κούριερ, εσείς οι ίδιοι λαμβάνετε τη παραγγελία σας από το πλησιέστερο κατάστημα κούριερ. Η υπηρεσία αντικαταβολής ΔΕΝ εφαρμόζεται στις αποστολές του Εξωτερικού.

 

β) ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ - Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι :

 

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    ΑΡΙΘΜΟΣ GR 56 0110 2130 0000 231 8888 5150

    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΑΔΑΜ

 

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ALPHA BANK

    ΑΡΙΘΜΟΣ GR 97 0140 4090 4090 0210 1066 429

    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΑΔΑΜ

 

    AΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΑΡΙΘΜΟΣ GR 55 0172 2220 0052 2207 7881 086

    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΑΔΑΜ

 

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης μέσω e-mail στο [email protected] Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 5 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα.

 

6. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ /ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

ΓΙΑ το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΛΛΑΔΑ) :

ΚΟΥΡΙΕΡ (Ισχύει μόνο για παραγγελίες μέχρι 3kg): Οι αποστολές γίνονται μέσω ACS courier σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε τον πιο γρήγορο τρόπο παραλαβής του προϊόντος σας όπως επίσης και ότι το προϊόν να είναι σε άριστη γενική κατάσταση. Η παράδοση γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ: Οι αποστολές γίνονται με ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα στη παραγγελία σας, ανάλογα με το βάρος& όγκο της παραγγελίας και τον προορισμό. Οι αποστολές με τη ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ δεν γίνονται με αντικαταβολή (απαιτούν η εξόφληση της παραγγελίας να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό)

 

7. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

(Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών.)

 

Συσκευασία σε κακή κατάσταση :

Παρακαλείστε να ελέγχετε την συσκευασία όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία. Εάν η συσκευασία ενός προϊόντος βρίσκεται σε κακή κατάσταση μην το παραλάβετε και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Για να επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει :

1)    Για να επιστραφεί ένα προϊόν θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και να είναι στην αρχική του συσκευασία, όπως αυτή που παραλήφθηκε.

2)    Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για προϊόντα κατά παραγγελία – custom ( Αυτοκόλλητα, Καμβάς, Ρεγκλέτες, Εκτυπώσεις), εφόσον δεν υπάρχει λάθος της Εταιρείας.

3)    Όλες οι εκτυπώσεις (ειδικά αυτές με πλαστικοποίηση) μπορεί να περιέχουν ίχνη (κόκκος σκόνης, τριχίδια, χνούδι κ.α.) στο σύνολό τους έως και 2%. Αυτό συμβαίνει διότι οι εκτυπώσεις μας δημιουργούνται σε περιβάλλον μη αποστειρωμένο που εργάζονται άνθρωποι!

4)    Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη στα αρχεία που μας στέλνετε (ορθογραφικά, εικόνες κακής ανάλυσης, ελλιπής σχεδιασμός κτλ.)

5)    Η εταιρεία adamsart χρησιμοποιεί ειδικά προγράμματα στα εκτυπωτικά μηχανήματά μας για τη σωστή παραγωγή χρωμάτων σε σχέση με αυτά της οθόνης.  Τα σχέδια που βλέπετε εσείς στην οθόνη σας είναι κατά προσέγγιση τα χρώματα μιας τυπικής οθόνης υπολογιστή, οπότε υπάρχουν πολλά χρώματα τα οποία μπορούν να επηρεαστούν από αυτές τις διαφορές και από τις συνθήκες φωτισμού-αντίθεσης της οθόνης σας. H απόκλειση χρωμάτων δικαιολογείται μέχρι και 10%.

6)    Ένα αρχείο μπορεί να έχει απόκλιση στα χρώματα αναλόγως της εκτυπωτικής μηχανής (plotter, offset, ψηφιακή) και του υλικού εκτύπωσης έστω και αν είναι το ίδιο αρχείο.

7)    Αλλαγές γίνονται σε περίπτωση λάθους της Εταιρείας και μόνο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

8)    Όταν επιστρέφεται ένα προϊόν πρέπει πάντα να συνοδεύεται με την απόδειξη λιανικής ή με δελτίο επιστροφής.

Πριν την επιστροφή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση.

Γενικά, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη προκύψει από κακή χρήση των παρεχόμενων πληροφοριών από τον χρήστη.

Τα προϊόντα μας ελέγχονται για την καλή τους λειτουργία πριν συσκευαστούν και παραδοθούν.

Τα προϊόντα συνοδεύονται με ευθύνη του πελάτη και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν ζημιά ή καταστροφή μετά την απομάκρυνση από τον χώρο μας, είτε είναι με κούριερ είτε με μεταφορική εταιρεία. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ασφαλίσει τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους.

 

8. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής (αγοράς) είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία μας αποκλειστικώς και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το κατάστημα και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας .

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας. Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν: 1) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (μεταφορά, αποθήκευση κλπ) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Το σύνολο πάντως το δεδομένων σας προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997.

 

Ο χρήστης/καταναλωτής/ επισκέπτης/μέλος του adamsart.gr θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών από τρίτους.

H adamsart.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το adamshop.gr να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

 

Διαφημιστικά μηνύματα: H adamsart.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. H adamsart.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

 

Τέλος, προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στον Η/Υ σας όσο και προσωπικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει από υπάλληλο-ους της εταιρείας μας.

 

9. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από την ηλεκτρονική σελίδα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη, των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Η ηλεκτρονική σελίδα adamsart.gr, παρ' όλες τις επισταμένες προσπάθειες και προσεκτικές παραγγελίες που αφορούν το στοκ, ουδεμία εγγύηση παρέχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.

 

10. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

11. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

α) Δωσιδικία - Εφαρμοστέο Δίκαιο - Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση του site, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση του adamsart.gr, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό και το Κοινοτικό Δίκαιο.

 

β) Ακυρότητα όρου - Αν ένας από τους προαναφερθέντες όρους είναι ή καταστεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι της παρούσης Συμβάσεως δεν θα θίγονται.